Autoschade Zeist
Autoschade Zeist

Diensten van autoschadespecialist Budel-Zeist

7 jaar garantie op herstelwerkzaamheden

In onze ruime werkplaats van 600m2 in Zeist herstellen wij diverse vormen van autoschade. Is uw auto verzekerd bij een verzekeringsmaatschappij die aangesloten is bij Schadegarant of Aegon dan vervalt in de meeste gevallen het eigen risico (zie groene kaart). De werkplaats is uitgerust met moderne apparatuur die gebruikt wordt om schade snel te herstellen, zodat uw auto weer veilig en betrouwbaar is. We zijn zo zeker van ons goed opgeleide en regelmatig bijgeschoolde personeel dat we u 7 jaar garantie geven op alle door ons uitgevoerde werkzaamheden zoals: 

  • Spuitwerk
  • Smart Repair
  • Uitdeuken (met of zonder spuiten)
  • Andere schadeherstelwerkzaamheden

We investeren voortdurend in opleidingen en bij- en nascholing, moderne productiemiddelen en de nieuwste reparatiemethoden zoals uitdeuken zonder spuiten. Hierdoor behoort Budel-Zeist tot de top op het gebied van schadeherstel en bieden wij u altijd het allerbeste! Daarnaast zijn we aangesloten bij Stichting Duurzaam Repareren. Dat betekent dat we op een milieuvriendelijke manier de schade aan uw auto herstellen door met duurzaam materiaal uw auto te behandelen. 

Zeist autoschadespecialist
Zeist schadeherstel

Smart Repair

Door middel van Smart Repair herstellen wij snel kleine schades aan uw auto voor kleine prijzen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan reparatie van steenslag, krassen, bekleding en het verwijderen van deukjes door uitdeuking zonder spuiten. In no time ziet uw auto er weer uit alsof u nooit achteruit tegen dat paaltje aan bent gereden of dat ongeluk(je) nooit heeft plaatsgevonden.

Maak direct een afspraak om autoschade te laten herstellen door Budel-Zeist.